Reserveringssysteem voor bowlingbanen

Recras houdt de beschikbaarheid altijd up-to-date. Je bowlingbanen kunnen online geboekt en betaald worden.

De voordelen van ons reserveringssysteem op een rijtje

 • Online baanverhuur en reserveringen met iDEAL betalen

  Jouw klanten reserveren eenvoudig zelf een baan via jouw website. Betaalmogelijkheden zoals iDeal, Paypal en credit card worden door Recras ondersteunt.

 • Geautomatiseerd klantcontact

  In Recras automatiseer je eenvoudig het contact met jouw klanten. Nadat een boeking is gemaakt, wordt razendsnel een bevestiging met alle informatie automatisch verstuurd naar jouw klant.

 • Verstuur razendsnel offertes en facturen naar jouw klanten

  Met het productoverzicht in Recras, maak je eenvoudig en snel offertes en facturen op. Na verzenden houdt Recras de betaaltermijn van de facturen in de gaten. Zo houdt je efficiƫnt jouw financiƫn op orde.

 • Beschikbaarheid bowlingbanen altijd up-to-date

  Recras berekent hoeveel capaciteit er nodig is voor een boeking. Daardoor maak je optimaal gebruik van je aanbod en beschikbaarheid. Overboekingen zijn niet meer mogelijk.

 • Personeelsplanning

  De planning, urenregistratie, communicatie en overzichten van gewerkte uren verzorg je eenvoudig in Recras. Doordat alle informatie gecentreerd, is deze altijd voor iedereen beschikbaar. Daarnaast kan jouw personeel zelf inloggen en hun werkrooster inzien.

 • Een compleet uitgerust point-of-sale systeem

  Met het kassasysteem van Recras verkoop je eenvoudig tickets aan de balie en jouw horeca. Verkochte activiteiten en producten kunnen direct worden toegevoegd aan een bestaande boeking en worden meegenomen op de eindfactuur.

Bekijk hoe het online boeken er voor jouw klanten uitziet

Hieronder vind je een voorbeeldintegratie voor het online reserveren voor bowlingbanen. Probeer het maar uit. De door jouw ingevulde gegevens komen in onze demo-omgeving terecht. Vannacht worden die automatisch weer verwijderd.

Wat zeggen de gebruikers?

Maak nu de overstap naar Recras.

We zijn ervan overtuigd dat Recras waardevol is voor jouw bedrijf.
Wil je meer weten? Plan dan direct een demo-presentatie in met Marthijn.